Scroll Top
Colantări auto
Servicii Profesionale și Complete
Colantări auto
colantări autovehicule

Colantări auto. De ce să vă mulțumiți cu un vehicul simplu și plictisitor, atunci când vă puteți personaliza mașina în ceva mult mai personal și minunat cu unul sau mai multe autocolante pentru vehicule din colecția noastră în continuă expansiune.

Comandați acum autocolant pentru vehicule!

Ce este Lettering pentru vehicule?

Inscripția vehiculului include inscripționarea, numerotarea sau grafica care este decupată individual dintr-o foaie de vinil colorat solid, de 2 mili și apoi pre-spațiată și plasată pe banda de transfer de mascare. Acest lucru permite ca inscripțiile autoadezive să poată fi instalate cu ușurință pe mașină, camion sau camionetă ca o singură bucată, creând un aspect curat și profesional.

Inscripția vehiculelor funcționează excelent pe mașini, camioane, autoutilitare, jeepuri, autobuze, vehicule comerciale, motociclete, biciclete murdare, ATV-uri, UTV-uri, mașini de curse, vehicule off-road, RV-uri, tractoare și chiar mașini de tuns iarba. Funcționează bine pe geamuri, precum și pe suprafețele vopsite și alte zone ale acestor vehicule.

Decalcomanii suplimentare pentru vehicule

Oferim mai multe tipuri diferite de autocolante pentru a vă asigura că obțineți autocolantul care satisface cel mai bine nevoile dvs. Creați un aspect consistent și faceți vehiculul să iasă în evidență prin încorporarea mai multor tipuri diferite de autocolante.

1 Fundal transparent

2 Opac

3 Vinil perforat

Privacy Preferences
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.