Scroll Top

Signalistică

IMAGINEA COMPANIEI TALE!
LOCATION

NY City, Beechwood Dr.

TYPE

Villa Deluxe, Majestic Views

VALUE

$995,000 all incl.

LISTING ID

PROP-9113 VD

DETAILS

Status: On Sale

Swimming Pool: Outside

Roofling: Asphalt

Penthouse: Yes

Bathrooms: 2

Bedrooms: 2

Area: 1,856 sqft

Reclame luminoase

Asa  cum bine stiti exista nenumeroase tipuri de publicitate. Unul din cele mai cunoscute tipuri este realizat prind bannere luminoase. Este printre cele mai uitle moduri de a capta privirea trecatorilor si ale indrepta atentia catre afacerea ta.

Fiind prezente aproape peste tot si contand la detaliile unui brand, reclamele luminoase ajung a fi o necesitate a timpului prezent, necesitate ce pare sa genereze suficiente beneficii pentru cei care achizitioneaza un astfel de produs. Vizibilitatea crescuta si originalitatea vor fi cu siguranta apreciate de catre clientii care cu siguranta vor avea un feedback pozitiv in ceea ce priveste partea de imagine a companiei.

In ceea ce priveste iluminarea, aceasta este asigurata de tuburi de neon, pozitionate astfel incat sa nu exista zone de umbra, iluminarea avand aceeasi intensitate si calitate pe intreaga suprafata a firmei luminoase, asigurand un aspect placut si estetic.

Fara indoiala, firmele luminoase ce au in componenta tubul spectral (tub cu descarcare in gaz), sunt cele mai astractive reclame datorata impactului luminos ce il difuzeaza pe timp de noapte. Aceastea sunt realizate din tub spectral ,sticla, modelata pe forma dorita si sunt alimentate de transformatoare speciale.

Casete luminoase Backlit
Firme luminoase mixte
Casete luminoase Plexiglas
Casete Luminoase dubla fata
Casete Rotunde / Ovale
Firme luminoase Dibond
Firme Tuburi Spectrale
Firme luminoase RoofTop
RELATED PROJECTS
WE ARE THE LEADERS IN THE CONSTRUCTION INDUSTRY!
Privacy Preferences
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.