Scroll Top

Signalistică

IMAGINEA COMPANIEI TALE!

Publicitate restaurant

Categorie:

Beneficiar:

Suprafață:

Executant:

Restaurant – Fast Food

Barbecue House

54,43 m2

CityAD

LOCAȚIE

Galați

Restaurant

Fast Food

Beneficiar

Barbecue House

PANOURI PUBLICITARE

Publicitatea stradală prin panouri publicitare  permite comunicarea în format mare prin firme luminoase, casete luminoase, totemuri, litere volumetrice, sign, print indoor, printing outdoor, mesh pe autobuze, mesh-uri.

Publicitatea stradală prin panouri publicitare este o soluție eficientă de promovare pentru orice tip de afacere, dar și alegerea inteligentă, realizabilă fără costuri mari. Obțineți ajutor gratuit pentru proiectare.

Firma noastră realizează pentru dumneavoastră grafica digitală pentru panouri publicitare cât și pentru casete luminoase de orice formă și mărime.

Un panou publicitar este alcătuit în general dintr-o structură metalică, acoperită cu poliplan, plexiglas, pvc sau aluminiu compozit.

Pentru Restaurantul BBQ am folosit :

Litere volumetrice din plexiglas, realizate prin decupare computerizată cu iluminare led.

Panou poliplan, un material flexibil și rezistent, de exterior, care conferă o rezistență sporită

Casetă luminoasă,  din plexiglas si profil de aluminiu, cu ilumiare led.

 
Producție Publicitară - Signalistică

Executăm casete luminoase și firme luminoase cu față din poliplan la orice dimensiuni și forme, de la mici reclame luminoase pentru magazine până la reclame „gigant” montate pe clădiri.

Execuția unei reclame luminoase cu față din poliplan este o variantă economică de semnalistică pentru exterior sau interior. Execuția unei casete luminoase din poliplan presupune tensionarea acestuia pe o structură metalică protejată anticoroziv.

Casetele poliplan pot fi inscripționate, ca și cele stiplex, față simplă sau dublă față.

Literele volumetrice le întâlnim în publicitatea de interior și de exterior, în diverse forme și culori.

Literele volumetrice pot fi utilizate diverse materiale plastice, lemn, metale etc, în functie de efectul dorit și de sigla companiei.

Materialele din care sunt produse literele volumetrice; plexiglass sau stiplex, dibond, alubond, bond, comacel, forex, metalex, alamă, policarbonat, PVC, etc.

Literele volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase. Iluminarea se poate face cu led-uri sau tuburi fluorescente.

Producție publicitară de firme luminoase de tip casete luminoase, care pot fi cu față flexibilă, recomandabilă pentru dimensiuni mari, sau cu fața din plexiglas. Casetele luminoase pot fi și cu iluminare led.

Casete luminoase sau firmele luminoase reprezintă forma ideală de promovare și atragere a atenței atât pe timp de noapte cât și ziua la interior sau exterior.

Grafică publicitară pentru afacerea ta!

O metodă elegantă și creativă de promovare

Producție publicitară calitate superioară!
Propunem design unic, concept creativ inovator
PROIECTE FINALIZATE
Captăm atenția și transmitem mesajul într-un mod unic!
Privacy Preferences
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.