Scroll Top

Signalistică

IMAGINEA COMPANIEI TALE!
LOCATION

NY City, Beechwood Dr.

TYPE

Villa Deluxe, Majestic Views

VALUE

$995,000 all incl.

LISTING ID

PROP-9113 VD

DETAILS

Status: On Sale

Swimming Pool: Outside

Roofling: Asphalt

Penthouse: Yes

Bathrooms: 2

Bedrooms: 2

Area: 1,856 sqft

Print digital

Atunci cand ai nevoie de materiale publicitare intr-un termen foarte scurt la un pret mic si in orice cantitate doresti printul digital este alegerea ideala. Tiparul digital este recomandat in cazul tirajelor mici, medii sau mari, se realizeaza direct din computer ultimele ajustari se fac fara costuri suplimentare chiar inainte de a da bunul de tipar.  Se elimina astfel costurile cu filmele si placile tipografice, costurile cu manopera la prepress si timpul mare de executie.
Însa, cel mai important avantaj este ca scapi de stresul ‘cantitatii’, deoarece poti efectua comenzi de tipar digital in orice tiraj. Calitatea printului digital este impecabila datorita echipamentelor profesionale foarte performante care exista acum.

Printarea digitală se referă la o printare profesională in diferite formate, folosind tehnologia  laser.
Capacitatea tot mai mare a imprimantelor digitale de a produce tiraje mari de print la un preţ tot mai scăzut face ca tiparul digital sa fie o optiune din ce in ce mai utilizata.
Printul digital are multe avantaje fata de metodele traditionale, dintre acestea amintim numai cateva: permite modificarea fisierelor chiar inainte de print, printare de date variabile, calitate foarte buna a printului, rezolutie mai mare decat la tipar offset, timpul foarte scurt de executie, etc.
Printare de date variabile permite realizarea unui numar mare de printuri diferite, fiecare pagina poate sa contina informatii diferite, de genul: serii, numere, adrese, etc. Informatiile care trebuiesc imprimate pe fiecare pagina in parte pot fi gestionate separat in fisiere excel, etc.

Servicii
imaginea face mai mult decat 1000 de cuvinte!
Afise Print Digital
Meniuri Restaurant Personalizate
Brosuri Tiraje Mici
Carti De Vizita
Carte Tiraje Mici
Ambalaje Tiraje Mici
Tiraje Mici & Urgente
Print Date Variabile
Privacy Preferences
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.