Scroll Top
SEMNE ACRILICE
Perfect pentru uz interior și exterior
Semne acrilice

Ce sunt semnele acrilice?

Semnele acrilice sunt realizate dintr-un polimer turnat care este incolor, transparent și durabil și este un substitut perfect pentru sticla tradițională. Datorită profunzimii, clarității și frumuseții lor, acestea sunt adesea folosite ca lobby, direcțional și arhitectural. Semnele acrilice sunt realizate cu cerneală UV imprimată direct pe material.

Cu toate acestea, ele pot fi folosite și ca substraturi rigide pentru atașarea de litere de vinil sau pentru imprimarea filmelor, cum ar fi opale și autocolante transparente pentru ferestre. Semnele acrilice sunt alegeri excelente pentru un aspect simplu, dar frumos, pentru orice birou, afacere sau cadru profesional. Sunt 100% personalizabile și una dintre cele mai bune modalități de a vă prezenta logo-ul sau marca.

“Regula în publicitate e că nu există reguli. Regula artistului e să încalce regula.
Memorabilul n-a ieşit niciodată dintr-o formulă. Dacă publicitatea ta nu va fi observată, restul e academism.“ Bill Bernbach

Deoarece acrilul are un aspect asemănător sticlei, acesta acceptă grafica mată.

Grafica acrilică statică va reduce linia de vedere prin material în grade diferite. Aceste tipuri de semne sunt perfecte pentru orice companie care dorește să ofere o intimitate mai mare într-un birou, permițând totuși trecerea luminii naturale.

Dacă este plasat într-o fereastră orientată spre exterior, un semn acrilic mat poate oferi ferestrelor unei companii un aspect elegant. Pentru companiile care se află pe o stradă aglomerată, semnalizarea geamului va face dificilă trecerea persoanelor care trec prin clădirea de birouri.

Acest grad mai mare de confidențialitate poate face angajații mai confortabili în spațiul lor de lucru. Împreună cu o intimitate mai mare, semnalizarea statică poate controla câtă lumină lasă ferestrele unei companii să intre în birou.

Pentru semnele și suprafețele interioare, semnele acrilice mată oferă personalului o intimitate mai mare în cabina sau biroul lor. De exemplu, dacă aveți partiții clare între spații de birouri sau cabine, acestea pot fi înlocuite cu material acrilic mat. Poate oferi un nivel mai mare de confidențialitate, păstrând în același timp un sentiment comun și lăsând lumina să treacă.

Related Posts

Privacy Preferences
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.